Privatlivs- og cookiepolitik

Hos RID REVISION A/S tager vi jeres personoplysninger alvorligt.

 

Vi er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi indsamler om jer og vi sikrer, at jeres personoplysninger behandles i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

 

Når vi assisterer med bogføring, lønassistance mv. er vi databehandler, og vi vil indgå en databehandleraftale med jer.

 

Vi kan kontaktes angående vores behandling af jeres personoplysninger:

 

RID REVISION
Erhvervsvej 2, 8721 Daugård
info@r-i-d.dk
Tlf: +45 75896066

CVR-nr.: 30 70 79 07

 

Behandling af persondata for forskellige kategorier af registrerede

Vi anvender personoplysninger om jer for at kunne udføre opgaver for jer og opfylde de aftaler, som vi har indgået med jer samt for at kunne overholde den til enhver tid gældende revisorlovgivning.

 

De personoplysninger, vi anvender, omfatter:

  • Almindelige personoplysninger såsom navn, adresse mv.
  • CPR-numre
  • Eventuelle fortrolige eller følsomme personoplysninger

 

Hvis I ikke ønsker, at vi behandler disse personoplysninger, vil det være vanskeligt for os at opretholde og imødekomme vore indgåede aftaler.

 

For at være kunde hos RID REVISION A/S, er det nødvendigt, at vi indsamler følgende personoplysninger om jer:

  • Identifikationsoplysninger, herunder kopi af kørekort og sygesikringsbevis eller pas
  • Kontaktoplysninger
  • Der kan i tilfælde være behov for yderligere indsamling af personoplysninger alt afhængig af vore ydelser til jer

 

Personoplysningerne opbevarer vi i det tidsrum, der er tilladt efter lovgivningen, og vi sletter disse, når de ikke længere er nødvendige, hvilket typisk for personoplysninger vedrørende kunder betyder, at personoplysninger slettes senest 5 år efter kunderelationens ophør.

 

For at være leverandør og samarbejdspartner hos RID REVISION A/S, er det nødvendigt, at vi indsamler følgende personoplysninger om jer:

  • Kontaktoplysninger
  • Betalingsoplysninger

 

Personoplysningerne opbevarer vi i det tidsrum, der er tilladt efter lovgivningen, og vi sletter disse, når de ikke længere er nødvendige, hvilket typisk for personoplysninger vedrørende leverandører og samarbejdspartnere betyder, at personoplysninger slettes ved ophør af samarbejde, dog således at bogføringsmateriale opbevares i overensstemmelse med bogføringslovens regler herom.

 

For ansøgere til stillingsopslag eller ved uopfordrede ansøgninger modtages ansøgning mv. og deles internt af relevant personale i forbindelse med vor vurdering heraf. Vi deler ikke personoplysninger med tredjeparter, og ansøgere vil altid få tilsendt et krypteret svar. Hvis ansøgere gerne vil sende ansøgningen til os på mail, kan det gøres ved først at bede os sende ansøgeren en krypteret mail, hvorefter ansøgerens svar på denne mail til os, også vil være krypteret (krypteringen gælder også eventuelle vedhæftninger). Vi vil slette ansøgninger efter vor vurdering og senest 6 måneder efter modtagelse.

 

Hos RID REVISION A/S behandler vi kun relevante og nødvendige personoplysninger

Vi behandler kun personoplysninger om jer, der er relevante og tilstrækkelige samt nødvendige i forhold til de respektive fastsatte formål. Vi bruger ikke flere personoplysninger, end dem, vi har brug for til det respektive formål. 

 

Vi sletter af egen drift personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

 

Vi vil altid arbejde målrettet på, at vor behandling af personoplysninger sker under hensyn til lovlighed, rimelighed og gennemsigtighed.

 

Dette gennem fokus på interne retningslinjer, som alle vore medarbejdere forpligter sig til at overholde.

 

Personoplysninger holdes ajour

Vi vil altid sørge for, at de personoplysninger, som vi har registreret om jer er korrekte og opdaterede, da det har betydning for vores ydelsers kvalitet og vores service. Hvis I har ændringer til jeres registrerede personoplysninger beder vi jer oplyse os herom.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af personoplysninger, herunder leverandører af it-løsninger mv. Disse behandler udelukkende personoplysninger på vores vegne og må ikke anvende disse til deres egne formål. Vi overlader derfor kun personoplysninger til databehandlere, når vi har sikret, at der er indgået databehandleraftaler med databehandlerne.

 

Vi anvender kun databehandlere i EU.

 

Vi indhenter ikke et samtykke fra jer, hvis vi er retlig forpligtet til at videregive jeres personoplysninger i forbindelse med en lovpligtig underretning.

 

Sikkerhed

Vi har internt vedtaget en sikkerhedspolitik og opretholder passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at jeres personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med den til enhver tid gældende lovgivning.

 

Registreredes rettigheder

Som registrerede har I følgende rettigheder efter lovgivningen:

  • Retten til at modtage oplysning om en behandling af personoplysninger(oplysningspligt)
  • Retten til at få indsigt i personoplysninger – Altså har I ret til at se de personoplysninger, vi behandler om jer og få oplysninger om behandlingen
  • Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget – alternativt få tilføjet jeres uenighed
  • Retten til at få personoplysninger slettet – I har altså ret til at vi sletter oplysninger om jer, hvis eksempelvis vort formål med at behandle personoplysningerne ikke længere er aktuelt, eller hvis vi udelukkende behandler personoplysningerne baseret på et samtykke, som I trækker tilbage
  • Retten til at gøre indsigelse mod, at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering
  • Retten til at flytte personoplysninger (dataportabilitet)

 

Såfremt ovenstående ikke overholdes, har I ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

 

Cookies og brug af hjemmeside

Når vor hjemmeside benyttes indsamler og behandler vi en række oplysninger, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

 

Vi bruger cookies. De hjælper os med at huske, hvilke sider I har kigget på, så vi kan optimere brugeroplevelsen. Vi bruger Google Analytics til at indsamle statistiske data om vore brugere.

 

Hvis det ikke ønskes, at vi indsamler oplysninger, skal cookies slettes og videre brug af vor hjemmeside skal undlades.

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på ens computer. Den bruges til at genkende ens computer. Der gemmes ingen personoplysninger i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Sådan slettes cookies

Cookies kan slettes ved at trykke på linket nedenunder.

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis cookies slettes risikeres det, at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt.

 

Brug af cookies

Vores website bruger ikke cookies fra tredjepart udover:

 

Google Analytics, der bruges til at generere statistik om trafik og brugeradfærd i realtid samt annoncetrafik.

 

LinkedIn, der interagerer med brugeren, hvis brugeren klikker på et LinkedIn-plugin, eller hvis brugeren allerede er logget på LinkedIn. Disse sporer også færden på vores website.

 

Du kan afvise cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Til Top

RID Copyright 2020 All Right Reserved    //   CVR nr.: 30 70 79 07   //   SITEMAP

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk