cookie politik

Cookie- og persondatapolitik:

Vi bruger cookies. De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Vi bruger Google Analytics til at indsamle statistiske data om vores brugere.

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du cookies
  4. Årsagerne til brug af cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Annoncenetværk
  7. Brug af persondata

    1. Ejeroplysninger

RID REVISION
Erhvervsvej 2, 8721 Daugård
info@r-i-d.dk
Tlf: +45 75896066

CVR-nr: 30 70 79 07

  1. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer. Den bruges til at genkende din computer. Der gemmes ingen personlige oplysninger i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

  1. Sådan sletter eller blokerer du cookies

Du kan slette en cookie, der er gemt på din computer, ved at trykke på link nedenunder.

http://minecookies.org/cookiehandtering

  1. Årsagerne til brug af cookies på vores website:

Al trafik på vores website samt brugeradfærd overvåges nøje. Dette er nødvendigt for at forbedre vores website og undgå uønskede spambots.

Vores website bruger ikke cookies fra tredjepart udover:

Google Analytics, der bruges til at generere statistik om trafik og brugeradfærd i realtid, annoncetrafik samt e-handelssporing.

Facebook og LinkedIn, der interagerer med brugeren, hvis brugeren klikker på et Facebook/LinkedIn-plugin, eller hvis brugeren allerede er logget på Facebook eller LinkedIn. Disse spore også din færden på vores website.

  1. Google Analytics

Vores website bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vores website.

Du kan afvise cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

  1. Annoncenetværk

Vores website bruger Google Adwords, som er betalte annoncer, du ser, når du søger på Google, eller billedannoncer, du ser, når du surfer på internettet.

Vores website bruger Facebook Retargeting, som målretter annoncerne til dig som potentiel kunde. Dette gøres med Facebook Pixel, der husker, hvis du har besøgt vores websted, og hvilke produkter du har kigget på.

Du kan fjerne retargeting-annoncer ved at vælge “NEJ” i annonceindstillingerne i din Facebook-profil. Direkte link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (Kræver facebook login)

  1. Brug af persondata

Visse funktioner på vores webside kræver brug af personlige oplysninger. Ved tilmelding til vores nyhedsbrev kræves det, at du oplyser dit navn og din e-mailadresse. Vi beskytter disse data som foreskrevet i den til en hver tid gældende persondatalovgivning, og vi hverken deler eller sælger dine persondata til tredjepart. Dine personlige oplysninger bruges kun i det omfang, de er nødvendige til et bestemt formål og slettes, når dette formål ikke længere eksisterer.

Som registreret person har man ret til at få indsigt, gøre indsigelse mod behandling, rette og slette data, trække samtykke tilbage, og få udleveret data i digital form, som vi opbevarer.

Såfremt en registreret person ønsker at klage over vores behandling af vedkommendes persondata kan det ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

RID REVISION, Registreret Revisionsaktieselskab
Erhvervsvej 2
8721 Daugård
CVR: 30707907
E-mail: info@r-i-d.dk
Tlf.: 75 89 60 66

 

Til Top

RID Copyright 2018 All Right Reserved    //   CVR nr.: 30 70 79 07   //   SITEMAP

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk